Hoppa till sidans innehåll

KM:et som lyfte

19 MAJ 2019 20:34
Referat KM 2019
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2019 20:34

Så var vi då samlade igen till årets höjdpunkt. Några kunde inte hålla sig utan kom redan till Västerås på fredagskvällen. Inte lätt att hitta matställe för 12 personer en fredagskväll, trots idoga försök att boka i förväg verkade det omöjligt. Men den som letar skall finna, till slut hamnade vi på Västerås bästa kinaställe Choys Garden. En jättebuffé var uppdukad med så mycket goda läckerheter och den som inte blev mätt o nöjd fick skylla sig själv, prisvärt var det också.

Morgonen efter samlas vi igen i frukostmatsalen, förväntansfulla och taggade – hur skall vi hinna ikapp Britten?!? Marianne erbjuder kompisarna skjuts till hallen, varpå Loket ställer frågan -får vi verkligen plats i er bil ni har ju alla priser? PRISER?!?!  - herregud kartongen med priserna är kvar hemma i Fruängen. Ove åkte på en extra resa till Stockholm, snäll han är den pojken, det gick undan för han var tillbaka i god tid till serie 6. Spänningen var då stor och prispallen otippbar. Britten som vilat en stund hade börjat sin klättring upp mot toppen igen. Dicken började känna av tröttheten och Loket o Marianne hittade inte spärrarna. Britten däremot ångade på från kanten och strikade/spärrade som aldrig förr. 

Detta KM som skulle bli det jämnaste i Concordias historia (trodde Marianne) blev till slut en seger med hela 65 poäng för Britten som höll i sin ledning från hemmaspelet. Kul med en dam högst upp på prispallen och inte bara där utan tre damer bland topp 4. En hermelin smet sig in bland katterna, Dick tog 2:a platsen 24 pinnar före Loket som i sin tur lurade Marianne på ”Trollet” med 10 p. 

Så lite rast ute i solskenet innan det var dags för att samlas till prisutdelning o KM-middag. I den fina lokalen välkomnades vi med ett drinkbål med hälsning från Gittan o Kalle, så gott och fint tack snälla ni!! Prisutdelning under ledning av Gittan o Marianne – som vanligt fanns priser till ALLA + extra pris för flest strikes, spärrar, hål och inte minst till den högsta enkelserien 225 som delades utav Gittan o Anders. 

Därefter serverades en superb middag, kött eller fisk stod på menyn. Tessan hittade hovmästaren och dörren till musikrummet – snyggt jobbat! Jocke agerade diskjockey. Så trevligt o välordnat KM, stor eloge till Gittan som varit kapten för skutan. Praten o skratten fortsatte långt efter midnatt – detta var ett KM som lyfte, ser redan fram emot nästa år. 

Tack allihopa o en trevlig sommar! 

/Marianne ”utanför pallen”

Skribent: Marianne Norberg
Epost: Adressen Gömd
 
 
 När du ändå handlar på nätet
 handla här och stöd Concordia bowling
 
Du stödjer Concordia IF BK
och tjänar på det själv!

1. Handla från 200 kända nätbutiker
2. Concordia IF BK får pengar på varje köp
3. Du får poäng att växla in mot presentkort på varje köp
4. Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset
Läs mer här 
Så här samlar du poäng:

- För varje krona som du får in till Concordia IF BK så får du 50 poäng.
- Som startbonus får du 3000 poäng då du registrerar dig
- Växla in poängen mot biobiljetter och presentkort

Läs mer här
http://www.sponsorhuset.se/concordia/minasidor/

Det verkar som en spel på Svenska Spel inte kommer Concordia tillgodo så om du misstänker det testa denna länk:
 

Efter önskemål så finns här en länk till Brännkyrkahallens Onlinescoring

http://livescoring.lanetalk.com/viking/?uuid=4fddcdb8-b5f1-11df-adee-0050569d2b85

 

GDPR - här kan du läsa mer

https://www.datainspektionen.se/vagledningar/gdpr-pa-fem-minuter/

Postadress:
Concordia IF BK - Bowling
Britten Hägg, Hägerstensvägen 97 A
12649 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0703664099
E-post: This is a mailto link

Se all info