Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Läget i Division 1 Dam

(2019-04-26 09:00)
Uppdaterad: 2019-04-26 - Totalt 26 lag
 
Med sammandrag i Örebro avslutas Världens bästa liga till helgen. Mest spännande är det kring kvalstrecket. - Vi har allt att vinna. Det kommer nog att synas på banorna, säger Viktor Danielsson i IKW/Köping.
 
På St.mäst i Brandbergen förra veckan slog BK Runans Martin Wallin det tredje högsta resultatet någonsin enligt Swebowls inofficiella statistik. - Det är svårt att göra 273 i en serie, att sedan hålla uppe det tempot i 6 serier, säger Martin Wallin.
 
Team Pergamons Kim Bolleby vann under påsken tre tävlingar, Påskaslaget i Kvänum, Västgöta Open i Tidaholm och The Joker Tournament i Göteborg, trots att han egentligen är skadad. - Jag är smärtfri, så jag kan bowla, säger Kim Bolleby.
 
För de svenska ungdomar som precis har landat i Sverige igen efter europamästerskapet för juniorer kommer de bestående minnen vara av känslor, gemenskap, och några medaljer. - det är mycket roligare än vad det ser ut att vara, säger Robin Ilhammar.
 
I helgen färdigspelades ytterligare två deltävlingar i årets Junior Masters. I Örbro var det hemmaspelaren i Glam Alfred Odbert som segrade. I Skövde tog 14 årige Alvin Kvarnström från Eskilstunalaget BK Force som tog hand om segern.
 

Elitkvalshallar

(2019-04-23 12:17)
Herrarnas kval till Elitserien kommer gå som tidigare år, samma hall båda dagarna.
 
Sista deltävlingen i årets seniortour spelades under påskhelgen i Ängelholm. Vinnare den här gången blev Gotlänningen Claes Johansson före Allan Sennevall BK Brio.
 
Spader Dam:s Anna Andersson vann Open-klassen i årets Olympia Ladies. Anna imponerade med bra spel både i kvalet och finalspelet, men det blev en tuff final mot X-Caliburs Josefin Hermansson. Hcp-klassen vanns av Katarina Norlin BK Söder.
 
Det blev ett silver i Masters till Hanna Engberg när Junior-EM i Wien idag avslutade med mastersslutspelet. Engelskan Isabel Allen vann en otroligt välspelad final. - Man vill ju alltid vinna, säger 17-åringen.
 
Det var nära medalj i singel för flera svenskar men istället blev det guld till Hanna Engberg och brons till debutanten Nora Johansson i All-event på junior-EM i Wien. - Äntligen, säger Hanna Engberg.
 
Alla tre av de svenska spelarna gjorde bra insatser idag när kvalspelet till pojkarnas singel avgjordes på Junior-EM i Wien, men ingen av dem räckte till medalj. - Vi kanske inte har hittat helt rätt på banorna, säger William Svensson.
 

Junior-EM: Brons igen

(2019-04-18 21:43)
Efter att ha varit överlägsna i kvalet vann de svenska flick-laget ett brons på junior-EM i Wien efter semifinalförlust mot Danmark. - Det skulle ha varit ett guld, även om medalj är bra, säger Nora Johansson.
 
Det svenska flicklaget defilerade till seger i lag-distansens kval på Junior-EM i Wien. Vilken valör det blir på medaljen bestäms senare ikväll. Semifinalmotståndare blir Danmark. - Vi ska göra som vi har gjort och slå slagen, säger Hanna Engberg.
 
Eftersom det svenska laget idag saknade en spelare blev det mer individuellt spel idag trots att det var lag-distansens andra dag på junior-EM i Wien. - Inte lika mycket lagspel, säger Oliver Dahlgren.
 
The Coach
 
Hej, jag heter Arne Löndqvist, 63 år. Min karriär som bowlare började 1979 i Vårby hos Mälarhöjdens BK, fler klubbar genom åren har varit Concordia, Djurgården för att nu åter sluta cirkeln i Concordia. Nu har jag skolat mig till tränare och tränar Concordia på torsdagar mellan 19.00-20.00.
Steg1 utbildning 2013, Steg 2 2014 samt  GTU1 2014. Känner du för att börja bowla, så kom ner till vår träning i Brännkyrkahallen.
 
 
 När du ändå handlar på nätet
 handla här och stöd Concordia bowling
 
Du stödjer Concordia IF BK
och tjänar på det själv!

1. Handla från 200 kända nätbutiker
2. Concordia IF BK får pengar på varje köp
3. Du får poäng att växla in mot presentkort på varje köp
4. Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset
Läs mer här 
Så här samlar du poäng:

- För varje krona som du får in till Concordia IF BK så får du 50 poäng.
- Som startbonus får du 3000 poäng då du registrerar dig
- Växla in poängen mot biobiljetter och presentkort

Läs mer här
http://www.sponsorhuset.se/concordia/minasidor/

Det verkar som en spel på Svenska Spel inte kommer Concordia tillgodo så om du misstänker det testa denna länk:
 

Efter önskemål så finns här en länk till Brännkyrkahallens Onlinescoring

http://livescoring.lanetalk.com/viking/?uuid=4fddcdb8-b5f1-11df-adee-0050569d2b85

 

GDPR - här kan du läsa mer

https://www.datainspektionen.se/vagledningar/gdpr-pa-fem-minuter/

Postadress:
Concordia IF BK - Bowling
Britten Hägg, Hägerstensvägen 97 A
12649 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0703664099
E-post: Britten@hbz.se

Se all info