Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Nu på söndag 18 mars är sista dagen att beställa vår Jubileumsbok med fri frakt. Vi levererar den till din hemmahall inom Stockholmsdistriktet under vecka 12-13. Välkommen med din beställning. Klicka på bilden här till höger för att komma vidare.
 
Vi påminner om att läsa på om vad som gäller kring spelbarhet i farmarlagen nu inför kvalspelet. I farmarlagens två sista omgångar utgår t.ex. möjligheten att dubblera en spelare mellan F-, och A-lag. Läs mer i Blå Boken kapitel D §D306.
 
Vi har funnit vinnare i Bowlingquizet från Jubileumsfirandet. Sju vinnare med 16 rätt, dvs ALLA rätt, vinner två trisslotter vardera.
 
Vi har fyllt 100 år. På måndag startar DM som har fått nytt finalspel och jubileumspris. Snart är det kvalspel och hög tid att se över farmarlagsreglerna. SM-pågår för fullt, och nytt distriktsrekord på herrsidan. Läs mars nyhetsbrev här.
 
Flera föreningar har redan hängt på och kopplat ihop sin IdrottOnline-sida med BITS. Här visar vi hur det går till i fyra enkla steg. Varför? Det underlättar licenshantering och medlemshantering!
 
Stort och hjärtligt tack till alla som deltog i festligheterna på New Bowl Center Gullmarsplan på vår 100-årsdag 23 februari! SM-invigdes av fyra riktiga bowlingkändisar; Lena Sulkanen, Susanne Olsson, Leif Sundström och Anders "Linus" Öhman.
 
18 och 25 mars är det åter dags för Team Stockholm att samlas och träna. Den här gången står prestationsoptimering och träningsplanering på schemat.
 
Den 23:e februari 1918 räknas som datumet för bildandet av Stockholms Bowlingförbund i och med att det var då som det första årsmötet hölls och det var då stadgarna antogs definitivt.
 
Vi känner oss mycket glada och stolta när vi läser Swebowls recension av vår Jubileumsbok. Imorgon blir den tillgänglig för oss alla vid releasen på Gullmarsplan. "Boken målar upp en bild av historien som fascinerar, påminner och skapar tankar."
 
Fyra av de föreningar som var med och bildade vårt idrottsförbund för 100 år sedan inviger imorgon individuella SM hos NBC Gullmarsplan. Hans Karlsson har sammanfattat fredagskvällens aktivitet för Swebowl.
 
Dags att prata rekrytering igen! Anmäl dig idag, vi ses hos Bowl-o-Rama 18 februari. Snart är Jubileumsdagen här. Vill du mingla med oss? Köp en bok senast 16 februari. Två nya distriktsrekord, och nytt föreningsevent. Läs februaris nyhetsbrev här.
 
I mars är det åter dags att spela mixedtävling i Rinkeby i form av Djungelskotten. Kvalet påbörjas 3 mars och pågår till 16 april. Final för 12 lag spelas 20 april kl. 18:00.
 
I helgen spelades distriktsmästerskap i Mixed för parabowlare. Traditionsenligt hölls tävlingen på Gullmarsplan med BK Lindarna som arrangör.
 
 
När första delen av SM-kvalet avgjordes i helgen och 90 lag skulle bli 6 var våra Stockholmslag mycket nära men fick se sig besegrade på målsnöret.
 
The Coach
 
Hej, jag heter Arne Löndqvist, 63 år. Min karriär som bowlare började 1979 i Vårby hos Mälarhöjdens BK, fler klubbar genom åren har varit Concordia, Djurgården för att nu åter sluta cirkeln i Concordia. Nu har jag skolat mig till tränare och tränar Concordia på torsdagar mellan 19.00-20.00.
Steg1 utbildning 2013, Steg 2 2014 samt  GTU1 2014. Känner du för att börja bowla, så kom ner till vår träning i Brännkyrkahallen.
 
 
 När du ändå handlar på nätet
 handla här och stöd Concordia bowling
 
Du stödjer Concordia IF BK
och tjänar på det själv!

1. Handla från 200 kända nätbutiker
2. Concordia IF BK får pengar på varje köp
3. Du får poäng att växla in mot presentkort på varje köp
4. Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset
Läs mer här 
Så här samlar du poäng:

- För varje krona som du får in till Concordia IF BK så får du 50 poäng.
- Som startbonus får du 3000 poäng då du registrerar dig
- Växla in poängen mot biobiljetter och presentkort

Läs mer här
http://www.sponsorhuset.se/concordia/minasidor/

Det verkar som en spel på Svenska Spel inte kommer Concordia tillgodo så om du misstänker det testa denna länk:
 

Efter önskemål så finns här en länk till Brännkyrkahallens Onlinescoring

http://scoring.se/choose.asp?alley=563

 

 

Med varma hälsningar

 

Concordia IF BK

Postadress:
Concordia IF BK - Bowling
Britten Hägg, Hägerstensvägen 97 A
12649 Hägersten

Kontakt:
Tel: 08-712 31 02
E-post: britten@hbz.se

Se all info